1 300 nya sjöar i Sverige!

Tack vare vårt passionerade engagemang för att förbättra våra kunders upplevelser på sjön fortsätter Navionics att utöka sina täckningen för sina sjökort med populära båt- och fiskeområden i världen.
Som en del i vårt jobb för löpande produktförbättringar har 1 300 nya sjöar lagts i Sverige sedan förra säsongen. De vattendrag som lagts till är koncentrerade i mitten och södra delen av landet mellan landskapen Bohuslän,Värmland, Östergötland, Dalarna och Småland.
Tillsammans med de tidigare databaserna över sjöar – bland annat populära platser som Vänern,Vättern, Åsnen, Ivosjön, Lyngnern– har våra kunder nu tillgång till sammanlagt 2 794 sjöar i hela Sverige.

Några av de viktigaste nyheterna är: Åsunden, den största sjön i Kinda med en yta på mer än 5 500 hektar och Yxningen, en av Östergötlands vackraste sjöar, med över 90 öar och ett siktdjup upp till 7 meter. De här sjöarna erbjuder fantastiska fiskemöjligheter, särskilt för gös och abborre, och dina Navionics-sjökort hjälper dig att utforska varje fiskeplats och avskilt ankarställe. Vi lade även till sjön Runn, ett mycket populärt resmål för fritidsbåtar, och den 80 km långa Fryken.

Siljan, Orsasjön och Insjön är sjöar i Dalarna som har förbättrats avsevärt. Bläddra mellan markeringarna och de jämförande vyerna och se själv. För en närmare titt på kartografiska detaljer, klicka på länkarna med sjöns namn för att komma till vår interaktiva online Sjökortsvisare.

De nya sjöarna är nu tillagda i Nautical Chart , den viktigaste kartografiska referensen. Du kan också hitta detaljerad information om bottenkonturen för några av dem i SonarChart™.

Så fort fler detaljer behövs kan du spela in ekolodloggar med din plotter eller mobila enhet. Vi kommer integrera dem med befintliga data för att se till att SonarChart™ blir mer och mer exakt. SonarChart™, som har förbättrats tack vare alla de överförda ekolodsloggarna, är tillgänglig för hela gruppen på plotter, mobil och på webben! Ta till exempel en titt på följande sjöar och se till att du växlar SonarChart™ ikonen för att visa HD-batymetri.

Hindsen:

Laxsjön:

Du kan se andra sjöar på vår sjökortsvisare med de fantastiska detaljer som erbjuds av SonarChart: Åsunden; Foxen; Mjörn; Lönern; Gransjön; Trehörningen; Langsvan; Sommen.

Läs mer om Navionics sjökortsuppdateringar och upptäck våra senaste ändringar!

FÅ UPPDATERADE SJÖKORT!
Med en aktiv prenumeration
- Har du ett plotterkort? Anslut ditt kort i en dator och hämta. Eller, om du också har våra båtlivsapp, gör du det trådlöst med Plotter Sync. Hämta
- Har du Boating app?
Öppna appen och tryck på Menu > Uppdatera alla.

Med en utlöpt prenumeration
- Har du ett plotterkort? Välj ett av de tillgängliga alternativen för att enkelt förnya. Förnya
- Har du Boating app?
Öppna programmet genom att trycka på Menu > Charts & Upgrades och uppgraderingar.

OM DU INTE HAR NAVIONICS ÄN
- Har du en plotter? Välj Navionics+ 44XG, 45XG eller 5G599S2Köp nu

- Har du en mobiltelefon? Hämta den kostnadsfria appen Boating Marine & Lakes som ger en två-veckors kostnadsfri provperiod eller köp betalappen för Europa!

Köp nu